Over ons


Kennis over de financiële huishouding van organisaties wordt door administratie- en accountantskantoren in vele gevallen alleen ingezet om een jaarrekening samen te stellen, maar niet gebruikt om de prestaties van de ondernemingen te meten en zo sturingsinformatie aan te leveren. Rameijs Administratie & Belastingen maakt het verschil!


U wilt in de toekomst ook een gezond bedrijf. Een gezonde onderneming hebben en houden vraagt om een planmatige aanpak van vandaag en een degelijke visie op de toekomst van uw onderneming. Onze ervaring is dat de vertaling van cijfers en vervolgens sturen op basis van deze cijfers een slag is waar vele ondernemingen onvoldoende aan toekomen. De financiële kennis van ondernemingen (en dus ook die van u) zit veelal geconcentreerd bij derden. Deze derden zijn over het algemeen de administratie- en accountantskantoren. Veelal ligt de traditionele focus van deze kantoren op het verleden en niet op het heden of de toekomst. De financiële kennis wordt in vele gevallen alleen ingezet om een jaarrekening samen te stellen, maar niet gebruikt om de prestaties van uw onderneming te meten of sturingsinformatie aan te leveren. 


Rameijs Administratie & Belastingen maakt het verschil!


Geautomatiseerde periodieke gegevensverwerking met realtime informatie en toekomstprojecties waarbij u adequaat en tijdig kan anticiperen op ontwikkelingen is van groot belang. Het adviseren, coachen en begeleiden van de ondernemer met een objectieve blik mede gebaseerd op realtime informatie is de toekomst.


" U haalt een adviseur in huis die, ook in de breedte, meer dan voldoende expertise heeft om u volledig van dienst te zijn. "


Uw toekomst begint bij

Rameijs Administratie & Belastingen !

Wie zijn uw toekomstige sparringpartners?

Dick Rameijs RB, ontleent zijn deskundigheid aan 10 jaar ervaring bij gerenommeerde accountantskantoren en 5 jaar ervaring bij een gerenommeerde Nederlandse grootbank.


Nelleke van de Sande – van de Panne, ontleent haar deskundigheid aan 15 jaar ervaring bij gerenommeerde accountantskantoren.


Anneke Groenevelt – Hendrikse, ontleent haar deskundigheid aan 15 jaar ervaring bij gerenommeerde accountantskantoren.


We zijn lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (www.noab.nl)  en Register Belastingadviseurs (www.rb.nl).

De cijfers vertellen


De maandomzet. Kwartaalcijfers. De jaarrekening. Elke onderneming produceert cijfers. Tot zover is er sprake van een proces ‘dat je iedereen kunt leren’. Pas als die cijfers er zijn, wordt het echt interessant. Want dan komt de interpretatie, de analyse, het advies en het sparren tussen ondernemer en consultant.

Lid van Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingadviseurs & Register Belastingadviseurs